İşlenmiş gıdalar artık daha sağlıklı

5 Şubat 2018

 

Besinlerin sağlıklı ve doğal üretimi mümkün oluyor Devamı…

Kaynak: : EuroNews

Teknoport'da Benzer Yazılar:

  • Sağlıklı beslenen çocuk daha mutlu oluyor Sağlıklı beslenmenin, kiloları ne olursa olsun çocuklarda kendilerine daha çok saygı duymaları, daha az duygusal ve akran sorunları yaşamalarıyla bağlantılı olduğu keşfedildi. Devamı......
  • Yılbaşı hindisini sağlıklı pişirmenin püf noktası Yılbaşı geceleri tüketilen besinlerin sindirim sistemi sorunlarına yol açabileceğini hatırlatan Beslenme Uzmanı Ulaş Özdemir, yeni yıla hem sağlıklı hem de keyifle girmek isteyenlerin sofralarını sağlıkla süsleyebileceklerini söylüyor. Devamı......
  • Kafeinli mi, kafeinsiz mi daha sağlıklı? İçindeki kafein maddesi nedeniyle bağımlılık yapan kahvenin sert, hafif içimli türleri olduğu gibi, kafeinsiz olanları da mevcut. İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Dünya Türk Kahvesi Günü'nde Seda Öğretir'in konuya ilişkin...
  • Tuz tüketimi nasıl olmalı, hangi tuz daha sağlıklı? İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, NTV'ye Sorun'da Seda Öğretir'in sorularını yanıtladı. Devamı......

Türk Basınından:

You've either entered a category ID that doesn't exist or have no feeds configured for this category. Edit the shortcode on this page with a category ID that exists, or go here and and get an ID that does exist in your admin panel.
Yorumlara ve pinglere kapalıdır.

“İşlenmiş gıdalar artık daha sağlıklı” için yorum sayısı: 0