Türk dönerindeki fosfat tehlikeli mi? (AB’de ‘döner’ tartışması)

1 Aralık 2017

 

Avrupa Parlamentosu (AP) Gıda Komitesinin dondurulmuş dönerde katkı maddesi olarak kullanılan fosfatın yasaklamak istemesine Türk dönercilerden tepki geldi. AP ve AB Komisyonu dönerde fosfat katkı maddesi kullanılmasıyla ilgili anlaşmazlığa düştü. Anlaşmazlık, 11-14 Aralık’ta Strasbourg’ta yapılacak oylamada sonuçlanacak. İşte ayrıntılar…İLGİLİ HABER: Kokoreç mutluluk veriyor Devamı…

Kaynak: : NTV Sağlık

Teknoport'da Benzer Yazılar:

  • Evlilik öncesi SMA testi yapılacak Sağlık Bakanlığı, SMA hastalığının önüne geçebilmek için yeni bir çalışma başlatacak. Artık evlilik öncesinde çiftlerde SMA taraması yapılacak. Devamı......
  • Meclis'teki bütçe görüşmelerinde darbe tartışması çıktı TBMM Genel Kurulu'nda 2018 yılı bütçe tasarısı görüşmelerine darbe tartışmaları damgasını vurdu. CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, "Bugün gelinen yerde 15 Temmuz darbe girişiminden sonra 20 Temmuz'da asıl darbeyi siz...
  • Türk firması nanoteknolojik motor yağı katkı maddesi geliştirdi Kocaeli’deki TÜBİTAK MAM yerleşkesinde Ar-Ge çalışmalarını yürüten bir firma, egzoz emisyonlarını azaltan ve yakıt tasarrufu sağlayan nanoteknolojik motor yağı katkı maddesi geliştirdi....
  • Kalp krizi hangi belirtilerle sinyal veriyor? İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar 57 yaşında kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Uzmanlara göre, 40 yaş üzerindeki erkekler riskli grupta. Sigara kullanımı, yüksek tansiyon, aile geçmişi riski artırıyor. Bazen...

Türk Basınından:

You've either entered a category ID that doesn't exist or have no feeds configured for this category. Edit the shortcode on this page with a category ID that exists, or go here and and get an ID that does exist in your admin panel.
Yorumlara ve pinglere kapalıdır.

“Türk dönerindeki fosfat tehlikeli mi? (AB’de ‘döner’ tartışması)” için yorum sayısı: 0