"Pastırma en sağlıklı et"

21 Ekim 2017

 

Prof. Dr. Canan Karatay, eski usüllerle yapılan pastırmanın “en sağlıklı et” olduğunu söyledi. Karatay’ın açıklamasına göre pastırmayı bol bol tüketebilirsiniz… Devamı…

Kaynak: : NTV Sağlık

Teknoport'da Benzer Yazılar:

  • Canan Karatay: Kırmızı et yağıyla beraber en sağlıklı ettir İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, "Kırmızı et yağıyla beraber en sağlıklı ettir. Mutlaka insan vücuduna girmesi lazım. Yalnız hazırlanması çok önemlidir, kızartma olursa tehlikelidir" dedi. Devamı......
  • Canan Karatay’dan Ramazan uyarısı Prof. Dr. Canan Karatay, Kocaeli Kitap Fuarı'nda "Sağlıklı Beslenme" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Yaklaşan Ramazan öncesi vatandaşları pide konusunda uyaran Karatay, "Ramazan pidesinden uzak durun desem de durmayacaksınız biliyorum. Pidedeki...
  • Canan Karatay’dan ‘lahana turşusu’ tavsiyesi İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, dünyanın en sağlıklı yiyeceklerinden birinin lahana olduğunu söyledi ve ekledi: "Kışın bol bol lahana yiyin, turşusu dünyanın en önemli tıbbi malzemelerinden...
  • "Kırmızı et kilo verdirir, dinçleştirir" Doğal beslenmiş hayvanlardaki kırmızı et proteinlerinin kilo vermeyi başlattığını ve dinç kalmayı sağladığını söyleyen Prof. Canan Karatay, "En sağlıklı kırmızı et kuzu, keçi ve av hayvanlarında bulunur" dedi. Devamı......

Türk Basınından:

You've either entered a category ID that doesn't exist or have no feeds configured for this category. Edit the shortcode on this page with a category ID that exists, or go here and and get an ID that does exist in your admin panel.
Yorumlara ve pinglere kapalıdır.

“"Pastırma en sağlıklı et"” için yorum sayısı: 0