Katkı maddesi olmadan peynirin raf ömrünü 15 gün uzattılar

12 Mayıs 2017

 

Uludağ Üniversitesi’nden iki öğrenci, gıdaların doğal yollarla raf ömrünün nasıl uzatılacağıyla ilgili ödevi bal mumuyla sonuçlandırdı. Ek maliyet 1 lira, süre 15 gün! Devamı…

Kaynak: : NTV Sağlık

Teknoport'da Benzer Yazılar:

  • Türk firması nanoteknolojik motor yağı katkı maddesi geliştirdi Kocaeli’deki TÜBİTAK MAM yerleşkesinde Ar-Ge çalışmalarını yürüten bir firma, egzoz emisyonlarını azaltan ve yakıt tasarrufu sağlayan nanoteknolojik motor yağı katkı maddesi geliştirdi....
  • Obezite bebeğin ömrünü 17 yıl azaltıyor Belçika'da yapılan son çalışma, anne adaylarının hamilelikte aldığı aşırı kiloların sadece kendilerini değil, bebeklerinin ömrünü de etkilediğini ortaya çıkardı. Devamı......
  • Öldüren iğneye 600 bin lira tazminat İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’nde hemşirenin yanlışlıkla 10 kat fazla yaptığı kan sulandırıcı iğne nedeniyle hayatını kaybeden 16 aylık Zeynep Mustak için açılan manevi tazminat davası sonuçlandı. Mahkeme, aileye faizi ile...
  • Teklifin 11. maddesi görüşülüyor TBMM Genel Kurulu'nda, anayasa değişikliği teklifinin 1. turunda 'TBMM ve Cumhurbaşkanı seçimlerinin yenilenmesini' düzenleyen 11. maddenin görüşmelerine başlandı. Devamı......

Türk Basınından:

You've either entered a category ID that doesn't exist or have no feeds configured for this category. Edit the shortcode on this page with a category ID that exists, or go here and and get an ID that does exist in your admin panel.
Yorumlara ve pinglere kapalıdır.

“Katkı maddesi olmadan peynirin raf ömrünü 15 gün uzattılar” için yorum sayısı: 0