Konserve tüketimi için uyarı

20 Nisan 2017

 

Adana’da 4 kişinin yedikleri konserve menemenden öldüğü iddiası gözleri bir kez dana konserve ürünlere çevirdi. Uzman Diyetisyen Ümran Canlı, “Besin zehirlenmelerinin yüzde 52’si toksik madde içeren sebze konservelerinden meydana geliyor” dedi. Devamı…

Kaynak: : NTV Sağlık

Teknoport'da Benzer Yazılar:

  • Sebze-meyve yemek hipertansiyonu düşürüyor Potasyum açısından zengin sebze ve meyve tüketiminin kan basıncını düşürerek hipertansiyon ve ona bağlı kalp hastalıklarının önlenmesine yardımcı olduğu tespit edildi. Devamı......
  • Uykusuzlukla savaşan 5 besin Metabolizmanın çalışması gıda alımına bağlı olduğu gibi, kaliteli uykunun da alınan gıdaların niteliğiyle ilişkisi var. Devamı......
  • Kışın hangi sebze ve meyveler tüketilmeli? Havaların soğumasıyla birlikte sebze ve meyveler bitkisel bir çözüm olarak insan sağlığı için önemli bir yere sahip. Kışın hastalıklarından nasıl korunuruz? Hangi sebze ne işe yarar, hangi meyve neye iyi...
  • Sağlık Bakanı’ndan ”acemi kasaplara” uyarı Sağlık Bakanı Demircan, kurban kesimiyle ilgili "Acemi kasaplar bıçakları ellerine almasınlar, ustalar ellerine alsınlar" dedi. Devamı......

Türk Basınından:

You've either entered a category ID that doesn't exist or have no feeds configured for this category. Edit the shortcode on this page with a category ID that exists, or go here and and get an ID that does exist in your admin panel.
Yorumlara ve pinglere kapalıdır.

“Konserve tüketimi için uyarı” için yorum sayısı: 0