Konserve tüketimi için uyarı

20 Nisan 2017

 

Adana’da 4 kişinin yedikleri konserve menemenden öldüğü iddiası gözleri bir kez dana konserve ürünlere çevirdi. Uzman Diyetisyen Ümran Canlı, “Besin zehirlenmelerinin yüzde 52’si toksik madde içeren sebze konservelerinden meydana geliyor” dedi. Devamı…

Kaynak: : NTV Sağlık

Teknoport'da Benzer Yazılar:

  • Sağlık Bakanlığı’ndan o ilaç için uyarı! Sağlık Bakanlığı, antiepileptikler (epilepsi tedavisinde kullanılan ilaçlar) grubunda bulunan ''Depakin'' adlı ilaç için “Gelişimsel bozukluğa yol açabilir” uyarısında bulundu. Fransız yetkililer ilacı kullanan kadınların bebeklerinde otizm riskinin yüzde 40 arttığını ileri...
  • Sebze-meyve yemek hipertansiyonu düşürüyor Potasyum açısından zengin sebze ve meyve tüketiminin kan basıncını düşürerek hipertansiyon ve ona bağlı kalp hastalıklarının önlenmesine yardımcı olduğu tespit edildi. Devamı......
  • Aspirin için uyarı! Doktor tavsiyesi olmadan aspirin kullanılmaması gerektiğini söyleyen EMLATD Başkanı Prof. Lina Badimon, aspirinin en önemli komplikasyonlarından birinin kanamalar olduğunu söyledi, “Özellikle sindirim sistemi ve beyin kanamasına sebep olabilir” uyarısında bulundu. Devamı......
  • Uykusuzlukla savaşan 5 besin Metabolizmanın çalışması gıda alımına bağlı olduğu gibi, kaliteli uykunun da alınan gıdaların niteliğiyle ilişkisi var. Devamı......

Türk Basınından:

You've either entered a category ID that doesn't exist or have no feeds configured for this category. Edit the shortcode on this page with a category ID that exists, or go here and and get an ID that does exist in your admin panel.
Yorumlara ve pinglere kapalıdır.

“Konserve tüketimi için uyarı” için yorum sayısı: 0