Konserve tüketimi için uyarı

20 Nisan 2017

 

Adana’da 4 kişinin yedikleri konserve menemenden öldüğü iddiası gözleri bir kez dana konserve ürünlere çevirdi. Uzman Diyetisyen Ümran Canlı, “Besin zehirlenmelerinin yüzde 52’si toksik madde içeren sebze konservelerinden meydana geliyor” dedi. Devamı…

Kaynak: : NTV Sağlık

Teknoport'da Benzer Yazılar:

  • Anne sütü mucizesinden vazgeçmemek için doğal destek Anne sütü bebeğin fizyolojik ve ruhsal sağlığı açısından son derece önemli bir besin. Ancak meme ucunda meydana gelen yara ve çatlaklar, zaman zaman anneleri emzirmekten vazgeçme noktasına getiriyor. İtalya’da geliştirilen...
  • Sebze-meyve yemek hipertansiyonu düşürüyor Potasyum açısından zengin sebze ve meyve tüketiminin kan basıncını düşürerek hipertansiyon ve ona bağlı kalp hastalıklarının önlenmesine yardımcı olduğu tespit edildi. Devamı......
  • Sağlık Bakanı’ndan ”acemi kasaplara” uyarı Sağlık Bakanı Demircan, kurban kesimiyle ilgili "Acemi kasaplar bıçakları ellerine almasınlar, ustalar ellerine alsınlar" dedi. Devamı......
  • 3 adımda besin etiketi okuma yöntemi! Bilinçli bir gıda tüketicisi olmanın yolu besin etiketlerini doğru okumaktan geçiyor. Çünkü paketli gıdaların arkasında bulunan karışık etiketler, aslında bize içerikleri hakkında her şeyi söylüyor. Devamı......

Türk Basınından:

You've either entered a category ID that doesn't exist or have no feeds configured for this category. Edit the shortcode on this page with a category ID that exists, or go here and and get an ID that does exist in your admin panel.
Yorumlara ve pinglere kapalıdır.

“Konserve tüketimi için uyarı” için yorum sayısı: 0